IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 

IQ-Partij in de IQ-Society:

Met sterke methodes en wetenschap voor grote doelen.

Met zachte methodes tegen de grote euvels.

 

Vier het leven, zolang het nog mogelijk is !

Na WW1 en WW2 komt WW3.

 

Hunnen-Maffia

plant 3. wereldoorlog

 

En die loopt dan so:  over nacht, binnen 1/2 uur, worden alle voedselvoorzieningen vernietigd, en alle krachtcentrales. Alle tankstations worden in de lucht geblazen. Alle informatiekanalen, telefoon, internet, radio en televisie, worden platgelegd.

 

Iedereen zit in het donker, zonder energie en zonder voedsel, zodra de voorraden in het huis /in de koelkast zijn opgegeten of bedorven. Nu begint het grote hongeren, totdat alle verhongerd zijn. Dan wrijft de Hunnen-Maffia zich de handen en neemt land voor land en uiteindelijk de hele aarde in bezit.

 

Tot de Hunnen-Maffia behoort een grote groep van miljardairs met oneindig veel geld, verdiend in vroegere oorlogen, en met een privaatleger met de modernste wapens, wapens, die u niet eens kent.

 

Wegens een foute doorverbinding in hun hersenen beleven maffia-mensen lust, waar normale mensen onlust beleven, Bijvoorbeeld beleven ze lust bij een moord en bij het plannen van een moord. Dus: maak niet de fout, maffia naar jouw eigen sociaal-criteria’s te beoordelen. Het zijn zieken.

 

Bronnen bij WW3: Professoren der TU Delft. Lezing der TU Delft over oorlogen WW1, WW2,… . Internetsites over secret societies, ill-Uminati, Rothschild-Rockefeller-Clan, CG Morgan, Morgenthau, Morgenthau-Plan. 

Over de geschiedenis van de Attila-Hunnen zie : e2.jaaaa.net.

 

 

 

Einde party1-2-3.jaaaa.net ———  more .

 .

party1-2-3

DE

NL

GB