IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

 IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

1O

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

Art. 7 GW

IQ

www.IQ.jaaaa.net

Lesestoff für Politiker . Reading-matter for politiciens .

 

www.party1-1-3.jaaaa.net   ccEn  Energy

www.party1-1-5.jaaaa.net   IQ-politics against idiotic politics

www.party1-7-1.jaaaa.net   Europa’s Rettung

www.party1-1   .jaaaa.net   IQ-Parteiprogramm, 3 spearheads

www.party1-1-2.jaaaa.net   Weltverbesserung

www.party1-8   .jaaaa.net   neue-gewaltfreie-kampfformen-de

www.party5-8.  jaaaa.net    Ebola bei Steinzeitmenschen

www.party6-1.  jaaaa.net    IQ-Partei-hat-deutliche-Standpunkte  (zum Machtsystem)

www.party6-6-8.jaaaa.net   fremdenkritisch-ja-fremdenfeindlich-nein-de

www.party6-11.jaaaa.net    the most-effective-strategy-planned-death-de-gb

www.society6-6.jaaaa.net   6-punkte-im-machtsystem

party5-9

2

Asscher’s

Salto Mortale

 

Asscher landt na Salto Mortale

voor de voeten van Erdojan

 

Asscher laat Turkse organisaties en 4 Turkse overheids-instellingen observeren, die zich te veel met de talloze nazaten van Turkse gastarbeiders in NL bemoeien. Deze bemoeienissen zijn ongewenst, vindt Asscher. Want het zijn onze Turken en niet Erdojan’s Turken.

De zorgen over het Jihad- fundamentalisme onder onze Turken, 80% NL-kritisch tot NL-vijandelijk, wil Asscher dan ook zelf oplossen. Hoe? Decennia lang is dat niet gelukt. Maar Asscher kent de formule ‘hoop’. Ergens moet het mogelijk zijn, zegt hij.

 

Wat de rechten van deze nazaten van Moslim-gastarbeiders aangaat, van uitzonderingen afgezien low-level-mensen met een laag IQ, voor robot-werk in fabrieken uit Andalusië naar NL gehaald en intussen door echte robots vervangen en vele van hen werkloze uitkeringsgerechtigden, is Asscher glashelder: het zijn intussen Nederlanders en ze hebben alle rechten, die de grondwet kent.

In het bijzonder hebben hun vrouwen het recht, hun kopieerapparaten zo vaak als ze willen in te zetten: via hun baarmoeder kleine Moslims (natuurlijk meestal ook weer met een laag IQ)  te kweken, en na de meerderheid in de scholen, bijna gelukt, ook de meerderheid in het hele land te bereiken. Voila: dat is dat, wat Erdojan echt wil. Dan wordt het kleine Nederland een kolonie van de grote Turkije. Dan bepaalt (volgens de heilige wetten van de democratie, ook in de grondwet verankerd) de Moslim-meerderheid. Dan heeft  Asscher helemaal niets meer te vertellen: precies dat, wat de strateeg Erdojan wil.

Zo landt Asscher, na zijn salto mortale, via zijn trouw aan onze grondwet, toch nog voor de voeten van Erdojan. 

 

De grondwet is ook maar een wet, denkt IQ-Partij. Als zij zo vreeslijke resultaten produceert, dat de Nederlanders hun land aan low-level-mensen uit onderontwikkelde landen verliezen, via overproductie van Moslim-babies in biologische kopieermachines van Moslim-vrouwen, dan is het een slechte wet en moet worden aangepast. Dat moet dan ook snel gebeuren. Want als het aantal van Moslims in het parlement verder groeit, zullen ze de aanpassing blokkeren.

 

Ook de undercover-afgevaardigden van de Askinasi-groep in het parlement gaan zeker weten een aanpassing saboteren. Want ze willen Nederland via chaos omverwerpen, om het te kunnen overnemen. Ze hebben hun eigen plannen, hun eigen shooting script*. Zie party1, de nieuwe pest. Gezien op de strubbelingen en botsingen van de laatste tijd en het wachten op de eerste Jihad -autobom in Nederland, zijn hun plannen ver gevorderd. De Askinasis zijn de draadjestrekkers van het hele gebeuren. Hun miljardairs hebben de gastarbeiders Europa binnengeloodst en dan daarvoor gezorgd, dat uit hen blijfarbeiders werden en de vrouwen nakwamen. Zonder kennis van de echte geschiedenis, die door wetenschappers werd uitgegraven, kunnen burgers dat nauwelijks zien. De rol van de Askinasi-miljardairs en hun geheimarmee in NL en in Europa! Wetenschappers hebben hun spel in de gaten, maar de normale burger nog niet.

 

Echter, wat intussen voor bijna iedereen duidelijk is, is, dat een integratie van de allochtonen (Mat-mensen, vreemdelingen), mensen van een totaal ander niveau, nooit een kans had en ook nooit zal hebben. Daarmee is ontvlechting de enige weg, om de problemen op te lossen en een zelfmoord van Europa in een smerige Jihad-oorlog te voorkomen. Door ISIS wordt die dreiging acuut. ISIS, the beheadings company, zegt te handelen in de naam van de almachtige Allah. Waarom benut deze Allah niet zijn almacht, maar in plaats daarvan de Kalasjnikovs en de messen van ISIS? En autobommen. Dat vragen wij. Een antwoord komt er niet.  Natuurlijk niet.

Asscher is echt verontrust. Want uit een onderzoek komt naar voren, dat vele van onze jonge Turken in ISIS-vechters helden zien. Gehersenspoeld door moskeeën en Imams en met een laag IQ zijn ze niet instaat, tussen goed en kwaad te onderscheiden. En niet in staat, de vraag van boven aan hun Allah voor te leggen. Zelf denken gebeurt niet.

 

Ook low-level-mensen zijn mensen en met respect te behandelen. Hun low-level-eigenschappen met een laag IQ daarbij zijn een gevolg van hun low-level-DNA. Daarvoor hebben ze als baby's niet zelf gekozen. Dat ziet iedereen. (In het kader van gevaar over hun slechte eigenschappen spreken is geen discriminatie (volgens 137 b-e)). En in het volgende leven hebben dezelfde personen misschien een hoog IQ en veel positieve eigenschappen. Maar nu zitten ze in slechte DNA-kleren en kunnen daarmee niet voldoende functioneren in de Europese maatschappijen. Het gaat niet. Het wordt een fiasco!

 

Omdat de problemen niet alleen in het kleine Nederland spelen en gediscussieerd worden, maar ook in Zweden, Denemarken, Duitsland, Engeland en Frankrijk, in heel Europa, heeft IQ een oplossing voor heel Europa bedacht.

Zie party1-7.jaaaa.net  en party1-7-1.jaaaa.net  : een nieuw land voor 10 miljoen vreemdelingen uit Europa creëren en de vreemdelingen uitnodigen, daar te gaan wonen. Dit land wordt zo modern en zo fijn, dat ze graag gaan. Dat is een constructieve oplossing. De cultuurnaties van Europa kunnen actief worden en deze oplossing aan de vreemdelingen aanbieden. Dat is veel beter dan niets te doen en in een smerige Jihad-oorlog te belanden.

De krachten in  miljoenen low-IQ-Moslim-hersenen, gevuld met onbegrip en bitterheid en woede, zijn onbeheersbaar.

Daarom ontvlechting.

 

*) Info-Baustein 1. Kaukasus-Hunnen  (Askinasis)

Die Kaukasus-Hunnen kamen 1376 nC nach Europa, während der Grossen Völkerwanderung, auf der Flucht vor Dschingis Khan. In kleine Gruppen aufgelöst, durch Boten miteinander verbunden, unter falschen Namen, sickerten sie in Europa ein, wurden deshalb nicht als die Nachfahren der gefürchteten Attila-Hunnen erkannt, die Europa von 370 nC bis 451 nC mit einem Reiterheeer heimgesucht hatten, das plünderte und mordete, das  451 nC besiegt und aus Europa vertrieben wurde. Sie kamen unerkannt.

 

Heute leben sie über ganz Europa verstreut und sind in US-Amerika sehr stark vertreten. Tarnung, Aktivität unter falscher Flagge, ist auch heute noch eines ihrer Kennzeichen. Damit haben sie gute Erfahrungen gemacht bei europäischen und amerikanischen Normalbürgern: unerkannt agieren können. So kann man von einer Geheimorganisation sprechen, die sich an vielen Orten in Machtorgane der Nationalstaaten hineinarbeitet, von da aus manipuliert und steuert.

Lokale Askinasi-Netze sind Landes-weit, Europa-weit und Welt-weit miteinander verbunden. An der Spitze steht ein König. Dessen Identität ist nur in innersten Kreisen des Askinasi-Clans bekannt. Er kommt aber, das ist bekannt, aus den Fürsten- und Milliardärs-Familien Rothschild, Rockefeller, C.G. Morgan, Murdoch, … .  Diese sind wider Willen doch bekannt.

 

Geschichte: Ursprünglich lebten die Kaukasus-Hunnen, die sich selbst ‘die Askinasis’ nennen, als Reiter-Nomaden in den Steppen zwischen Askinasi-Meer, Schwarzem Meer und Kaukasus. Es war ein Gemisch von Stämmen mit unterschiedlichem Aussehen, Turkvölker, Mongolen und Pseudo-Goten, in einem Königreich verbunden. Die Turkvölker hatten die Leitung. Attila, ihr bekanntester Blutkönig, Attila, der Hunne, aus den Geschichtsbüchern bekannt, kam aus einem Turkvolk. Pseudo-Goten sind Nachfahren von Askinasis mit geraubten Gotenfrauen, innen Hunne, aussen germanisches Aussehen, häufig hochintelligent und —wegen der geerbten Hirnkrankheit Extrem-Sadismus– hochgefährlich. DickCheney-Typen! Dicke Köpfe mit breitem Gesicht (breite Backen-knochen—Mongolen-Einfluss), blaue Augen, blonde Haare. Aussen Super-Germanen, innen gefährliche Hunnen, stets auf Suche nach Sado-Opfern.

 

Sie arbeiten als Seilschaften in vielen Machtorganen und versuchen, sie unerkannt zu kontrollieren und umzukrempeln.  Doch hinterlassen sie, auf längere Zeit betrachtet, wohl Spuren. Wenn man in Skandalen Ausrufe wie “unbegreiflich!” hört, wie jetzt im Chrom6-Skandal, dann kann man sicher sein, dass E-Sadisten zielbewusst geschädigt haben, um kranken Spass zu erleben. Sie wussten, dass die Anstreicher, die mit Chrom6-Farben umgingen und unzureichend geschützt Chrom6-Farbdämpfe einatmeten, an Krebs erkranken würden und haben - trotz Warnungen und also Wissen - die nichts ahnenden Leute weiter mit Chrom6 arbeiten lassen.

Hinterlistig schädigen: ihr Markenzeichen. Hinterlistig betrügen, dicke Profite einstreichen und reich werden: ihr Markenzeichen. Sie sofort an den DIM-Kontroll-Computer setzen, wo sie aufgefallen sind oder, einen Schritt davor, wo Verdacht besteht! Mit DIM kann man sie fangen wie Fische mit einem Käscher. Aber vorsichtig vorgehen: sie beissen! Sie sind wie eine Gruppe Wölfe:  Wenn ein Wolf in der Klemme sitzt, kommen die anderen von hinten und beissen von hinten.

Man richte sich darauf ein, dass man auf Weisse-Kragen-Täter auf hohen Posten stösst. Professoren an Universitäten (siehe Standunkt 3, party6-1), hohe Beamte, beliebte Minister, die viel lachen und Spass haben (Sado-Spass!).

Da muss man schon mit Orga kommen, als organisierte Gruppe, um sie zur Strecke zu bringen. Unter Druck wird alles flüssig. Eine Jagdgruppe, die gross genug ist, kann den nötigen Druck ausüben. Beweisführung von innen her:  mit dem DIM-Computer in ihrem Memory suchen, erweitert die Möglichkeiten des Fängerteams gewaltig. Unter Druck wird alles flüssig.   Kaukasus-Hunnen fangen ist Grosswildjagd.

.GB

 

 

DE

 

 

NL