IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

 

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

 

 

IQ-Partij

maakt bekend:

 

Bij de partijen VVD en PvdA en D66

is dit wet in de maak:

 

Babies moeten voor ieder gram moedermelk betalen, dat ze uit de borsten van hun moeder mogen zuigen. Ze krijgen de melk alleen nog op krediet.

 

VVD, PvdA en D66 proberen, deze wet in te voeren na het voorbeeld van de ‘studenten-wet’, die kort gelden door de kamer is aangenomen:

 

Studenten moeten voor ieder brokje informatie en know how uit de schatkamers van vroegere generaties betalen. Ze krijgen deze informatie alleen nog op krediet.

 

IQ-Partij heeft andere voorstellingen:

 

Jonge mensen van een hoog denkniveau, die studeren, om het geleerde straks toe te passen, te vermeerderen en door te geven aan de volgende generatie, krijgen voor hun waardevol werk een goed basissalaris en  voor extra prestaties toelagen.

 

Alles  hangt met alles samen:  als wij door foute politiek jonge mensen fout belasten, dan zien wij knauw vele studenten met een burn out. Omgekeerd, als wij ze met beloningen aansporen, dan ontplooien ze hun talenten en scheppen de mooiste dingen en laten onze jonge cultuur verder opbloeien. De eerste spoorbaan kwam voor 120 jaar. De eerste auto kwam voor 110 jaar. Het eerste vliegtuig kwam voor 100 jaar. De eerste elektromotor kwam voor 80 jaar. De eerste computer kwam voor 50 jaar. Dat zijn alles scheppingen van mensen met een hoog denkniveau, die in rust konden studeren. Ze hebben het duizendvoudig terug betaald.

 

 

 

 

 

Einde party1-1-2-2.jaaaa.net ——–——  more .

 

 

 

 

 

 

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

 

Wie het recht neemt te regeren,  die moet

tevoren aan de corruptie-control-computer DIM.

 

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

party1-1-2-2

DE

NL

GB