IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

Lesbar auf  Smart Phone.  Texte laufen auf Smart Phone länger, brauchen Überlauf.

 

Politiestaat nee!

Burgervereniging

 

Met humor tegen criminele politieploegen

 

Observaties en informaties uit insiderbronnen laten zien, dat deze ploegen bestaan. Bovendien ziet met connecties door de hele opbouw van het machtssysteem, door alle etages, verbonden met deze criminele politieploegen: criminele connecties dus. Ze vormen de politiestaat. Hoe meer ze door het normale staatsapparaat zijn doorheen gegroeid en hoe meer macht ze naar zich hebben toegetrokken, hoe erger is de politiestaat, hoe rechtlozer worden de burgers. De ‘machttechniek politiestaat’ functioneert: de hele geschiedenis laat dit zien. Om de politiestaat aan te pakken, moeten wij allereerst begrijpen, hoe deze machttechniek functioneert ! 

Het normale en het criminele machtssysteem overlappen en vechten met elkaar. Wij burgers kunnen dit gevecht beïnvloeden. Als burgers niet actief worden, dan groeit de politiestaat. Als burgers criminele politieploegen in het zonnetje zetten, in een heet zonnetje, dan drogen ze uit en verdwijnen.

 

Criminele politieploegen zijn uitgericht op herkenbare doelen van het ondergrondse criminele machtssysteem. De doelen zijn vaak gecamoufleerd, worden indirect benaderd, maar ze zijn herkenbaar, als men moeite doet.

 

Hoe werken criminele politieploegen precies?:

Ze zitten op hun politieposten te wachten op incidenten, die doelen van de criminele machthebbers raken. Bliksemsnel zijn ze dan ter plekke, vaak met overmacht (4 of meer agenten), en misbruiken hun politieambt, om te manipuleren, burgers te bedreigen, op te pakken of te mishandelen. Vele burgers kennen hun rechten niet goed. Daar maken ze handig gebruik van en schenden burgerrechten. Ze vernederen en intimideren met politiemacht degenen, die een doel of een positie van de machtsgroep aantasten. Vaak gaat het daarom, voorrechten van de machtsgroep te beschermen, geld of land af te pakken. Natuurlijk is dat meestal sluw op touw gezet, zodat men de stootrichting niet direct herkent.

 

De eigen burgerrechten goed kennen en de gecamoufleerde doelen van de actieve politiestaat goed kennen is voorbereiding op het gevecht met criminele politieploegen. Zie party2-2-5.jaaaa.net !

In de westerse wereld (USA, Europa) zit als kwade kracht achter de politiestaat een secret society, van die de meeste burgers nog nooit iets hebben gehoord: de secret society van de Attila-Hunnen (andere namen: Askinasis, Kharsaren, ill-Uminatis, Rothschild-Rockefeller-Morgan-Morgenthau-Roosevelt-groep).

In Iran zitten de Allah-mufties achter de politiestaat en beschermen de voorrechten van hun Allah-kerk met ruwe politiegeweld. Waarschijnlijk, omdat de almachtige Allah aan het slapen is en voor een tijdje het niet zelf kan doen.

 

Dus: criminele politieploegen met humor in het zonnetje zetten, in een heet zonnetje.

Zolang te vele burgers ook liggen te slapen en hun zonnetje niet laten schijnen en hun macht niet begrijpen, heeft de politiestaat van de Hunnen kansen. Anders niet.

 

 

Einde party2-2-1.jaaaa.net  —————  more

 

 

Vind deze website via de portaal-website   IQ.jaaaa.net.  Klik daar op het icon  <Party>.  Zoek dan in het Party-menu naar party2-2-1 en klik erop.  De gewenste website verschijnt op het scherm.

party2-2-1

DE

NL

GB