IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

2

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

Lesbar auf  Smart Phone.  Texte laufen auf Smart Phone länger, brauchen Überlauf.

Met humor tegen politiestaat

Hoe verdienen sommige hoofddoek-immigranten geld? Met kinderarbeid!

Politiestaat met immigranten-politie

opent deuren voor creatieve kinderarbeid

 

Lees hier een schokkend ervaringsbericht (www.party2-2-6.jaaaa.net)

 

 

Schendingen van burgerrrechten

in de politiestaat. Voorbeeld:

 

Incident loterijverkoopsters

tegen bejaarde in bejaardenflat.

 

Een 75-jarige bejaarde stuurde storende loterijverkoopsters vriendelijk de flat uit. Woedend simuleerde een verkoopster letsels en belde de politie. Medeverkoopster, ook een teenager, bevestigde liegend, dat de letsels werden toegebracht door de bejaarde. Een volwassen vrouw, die de teenager aanstuurde, verdween volledig uit beeld.

Nu eisen de teenagers schadevergoeding van de bejaarde. Hebben zij of de verdwenen vrouw ervaring, dat ze met zulke praktijken kansen hebben, aan geld te komen in het manipulerende machtssysteem? Het lijkt erop! Kinderarbeid, die loont!

De politie was met overmacht (4 agenten) bliksemsnel ter plekke en keerde zich met geweld tegen de onschuldige partij: tegen de bejaarde. Opeenstapeling van 6 grove schendingen van zijn burgerrechten laat zien, dat dit met systeem gebeurde. Heel onwaarschijnlijk is, dat de agenten de foute aangifte van de teenagers niet konden herkennen. Het bewust niet bemerken van sporen van bedrog (en latere pogingen, nog herkenbare bedrogsporen onherkenbaar te maken: zie schending 5) laten zien, dat ook dit tot het eenzijdige systeem behoort.

 

Schendingen van rechten van de 75-jarige bejaarde (1)

Zonder hulp van een arts 5 uur in een koude politiecel gezeten, on-danks bloedsomloopstoring en vraag om een arts en recht op een arts.

 

Schendingen van rechten van de 75-jarige bejaarde (2)

Zonder noodzaak snijdende ijzeren handboeien op de rug. 4 sterke politiemensen tegen een zwakke 75-jarige: ieder verhaal van de noodzaak van handboeien is een leugen. Verwonding. Sterke kneuzingen aan de polsen.

 

Schendingen van rechten van de 75-jarige bejaarde (3)

Schendingen van het recht van de bejaarde, in zijn woning te blijven. Zonder bevel van een rechter werd hij door politie uit zijn woning ge-trokken en aangehouden, als hij niets vermoedend de deur open deed.

 

Schendingen van rechten van de 75-jarige bejaarde (4)

Schendingen van het recht op directe tegenoverstelling met de simulerende teenager direct na het incident, wat zonder meer mogelijk en ten aanzien van de tegenstrijdige verklaringen raadzaam was. Dat heeft het 4-koppige politie-team vermeden (waarom?) en eenzijdig (zie 2 en 1) bruut geweld gebruikt.

 

Schendingen van rechten van de 75-jarige bejaarde (5)

Twee keer op rij schending van zijn recht, de scherpe foto’s van de ‘verwondingen’ van het simulerende ‘slachtoffer’ te krijgen. Met her-kenbare details kan men bewijzen, dat letsel 1 oud is en letsel 2 zelf toegebracht, om de foute aangifte aan te dikken. Twee keer op rij ster-ke vervalsing van de documenten door verkleuring (dus twee keer op rij valsheid in geschrifte) door het OM, om details onherkenbaar te maken en het recht van de bejaarde, onderzoek te verrichten, te saboteren.

Hier komen dus naast de agenten verdere manipulerende en bedriegend personen in het OM in beeld: een bedriegende connectie!

 

Schendingen van rechten van de 75-jarige bejaarde (6)

Schendingen van het recht van de bejaarde, tijdens het verhoor zijn eigen bericht te vertellen. De vrouwrechercheur schreef bijna ieder zin anders dan gezegd, selecteerde informatie, liet positieve informatie vaak verdwijnen. Ze plaatste dingen in het bericht, die niet werden gezegd door de bejaarde, maar precies pasten bij de verwondingen op de foto’s van de teenager. O.a. schreef ze “beetgepakt bij een arm”. Als de bejaarde dit laas en vraagde, wat beetgepakt betekent (hij kende dit ‘beetgepakt’ niet eens), wilde ze dat niet uitleggen. Maar ze volhardde daarop, dat het woord moest blijven en dat hij moest tekenen: “Ik kan het bericht niet nog een keer uitprinten”. De bejaarde moest lang met haar vechten, totdat ze in dit punt zijn en niet haar eigen bericht schreef. Wegens verdenking, dat ze nog meer voetangels in het bericht had geplaatst, die hij zo snel niet kon zien, heeft de bejaarde het bericht dan niet getekend. Schending van rechten door manipulatie en pogingen tot schending van rechten door manipulatie. 

Onmiskenbaar was er een duidelijke poging, een fout bekentenis door manipulatie tot stand te brengen.

Hier komt dus een verdere persoon van de manipulerende connectie in beeld.

 

Wat was het bijzondere aan de loterijverkoopsters, de 2 teenagers en de volwassen vrouw? Het ging om hoofddoek-immigranten!

 

Welke rol spelen hoofddoek-immigranten in het spel van het machts-systeem?  Zie ‘criminele immigranten-politie’:

www.party2-2-5-jaaaa.net

 

 

Einde party2-2-6.jaaaa.net  ———  more .

 

 

Vind deze website via de portaal-website   IQ.jaaaa.net.  Klik daar op het icon  <Party>.  Zoek dan in het Party-menu naar party2-2-6 en klik erop.  De gewenste website verschijnt op het scherm.

 

 

 

 

 

 

 

party2-2-6

DE

NL

GB