IQ verheugt zich

op toekomst van Nederland,

 IQ, de Rechten-Plichten-Partij:  Wie zich het recht neemt, ons te

  regeren, die heeft de plicht, door de Corruptie-Controle DIM te lopen.

Wie zich het recht neemt, vele zwakke kinderen in de wereld te zetten, heeft de plicht, na te denken over de gevolgen en daarop te letten, dat zijn grondrechten daar stoppen, waar de grondwetten van anderen beginnen. Hij mag anderen niet onevenwichtig belasten.

Meer of minder: wanneer is NL schaakMAT

Wilt u meer of minder Nederlanders?

IQ-Partij is voor meer mensen in fijne DNA-kleren

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

1O

lijst

Art. 7 GW

IQ

op toekomst van de Nederlanders in hun eigen land,

niet verdrongen door geboortesterke gastarbeider-immigranten, niet gevlucht voor massale concentraties van Marokkanen, Afrikanen, Turken*, niet gevlucht voor MAT-concentraties, die er voor Kok, voor Balkenende en voor Rutte niet waren, die er voor de tijd van de KoBaR-regering niet waren, die er nu wel zijn, omdat ze geboren werden, tijdens de KoBaR-regering, 4 tot 8 kinderen per MAT-vrouw, die niet weten, welke rol hen is toegedacht door het achtergrond-machtssysteem. Geen zelfcontrole in de MAT-groepen, die uitdijen als olie-vlekken, onder de ogen van de zwijgende KoBaR-regering.

Wij verheugen ons met de meerderheid van de NL-bevolking op toekomst van Nederland, met een positief profiel van de mensen, met een normale IQ, handig bij het werk, en met vriendelijkheid, zonder overvaller-profiel, zonder overlast-profiel, zonder Jihad-profiel.

Wij verheugen ons op een positieve toekomst van Nederland, die er alleen komt, als er meer eigen kinderen geboren worden en minder MAT-kinderen. De kraan van ellende, die slachtoffers aan alle kanten maakt, het meest aan de kant van onschuldige zwakke MAT-kinderen, moet dicht! IQ eist zelf-controle.*) Een zwijgend toekijken-de regering democratisch weg-stemmen! Wat is de ethische maatstaf van een regering, die problemen en ellende laat groeien als kool? Wij verheugen ons op een positieve toekomst van Nederland.

 

 

Zie ook  1*  en 2* en 3*.   Zie ook: www.MM8-info.jaaaa.net4*  ,  5*

*) vanaf  30%  MAT ziet men vlucht van witte Nederlanders

www.IQ.jaaaa.net

IQ stelt voor, dat betrokkene partijen om tafel gaan zitten en over het

begin van de probleemsituatie praten en samen een oplossing vinden.

Praat-oplossing! IQ keurt de politiek van confrontatie van de heer W. af.

Een voorstel van IQ, om de Gordiaanse knoop door te snijden, staat op:

 *)

www.society3.jaaaa.net.. Zie ook Tv-spot 3 van IQ !