IQ IQ-Partij IQ IQ

IQ

Art. 7 GW

IQ

2

party2-4

 

Lesestoff für Politiker . Reading-matter for politiciens .

 

www.party1-1-3.jaaaa.net   EccE - Energy

www.party1-1-5.jaaaa.net   IQ-politics against idiotic politics

www.party1-7-1.jaaaa.net   Europa’s Rettung

www.party1-1   .jaaaa.net   IQ-Parteiprogramm, 3 spearheads

www.party1-1-2.jaaaa.net   Weltverbesserung

www.party1-8   .jaaaa.net   neue-gewaltfreie-kampfformen-de

www.party5-8.  jaaaa.net    Ebola bei Steinzeitmenschen

www.party6-6-8.jaaaa.net   fremdenkritisch-ja-fremdenfeindlich-nein-de

www.party6-11.jaaaa.net    the most-effective-strategy-planned-death-de-gb

www.society6-6.jaaaa.net   6-punkte-im-machtsystem

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

10

IQ

IQ

IQ

IQ

IQ

Lesbar auf  Smart Phone.  Texte laufen auf Smart Phone länger, brauchen Überlauf.

 

Het smerige Machtssysteem

en de rol van Privaatbanken

Staatsbanken - Privaatbanken

 

 

Privaatbanken zaaien in de economie dood en verderf, killen MKB-bedrijven aan de lopende band. Zie bericht van Zembla-Tv van 18-2-2015. De marktaandelen van de omgevallen MKB-bedrijven vallen ten prooi aan de Multinationals. Wie zit achter de grote privaatbanken?: de Multinationals! Eerst verkopen de privaatbanken met voorweten over het toekomstige rente-niveau bedrogproducten zoals rente-swobs aan MKB-bedrijven, dan benutten ze kunstmatige verliezen van MKB-bedrijven uit renteswob-contracten, om MKB-bedrijven over de rand te duwen in de afgrond, in het faillissement. Zie wat de Rabo-Bank deed en doet met bedrijven, die ze in ’het bijzondere beheer’ heeft geplaatst. Daar zitten de specialisten voor killer-acties. Computergeld-leningen eerst geven, later verweigeren: daarmee draaien ze MKB-bedrijven de nek om. Een bankensysteem, in dat zo iets mogelijk is, moet worden vervangen door een eerlijk systeem, dat niet voor killer-spelen kan worden misbruikt..

 

Wie zat en zit er achter de wereldwijde geld-en economie-crisis?: grote privaatbanken, C.G. Morgan-Bank en Goldman-Sachs-Bank, Askinasi-banken, die bedrogproducten in de markt hebben gepompt: giftige hypotheken uit de US-huizenmarkt. Deze feiten over privaatbanken liggen op straat. Wie doet iets daarmee?

(Goldman: Metaal-Naam, Goldmann en Silberstein, typerende Askinasi-Namen. Sachs: Landen-Naam, Sachsen, een Askinasi, die vroeger in Sachsen bezig was …. . Askinasis noemden zich vroeger ook Joden. Toch zijn ze geen Joden, maar Attila-Hunnen met afkomst uit de Kaukasus.))

 

Ellende over ellende door privaatbanken.

En toch vinden minister van financiën Dijsselbloem (Bloemen-naam: Askinasi-naam) en ex-minister van financiën Zalm (Dieren-naam: Askinasi-naam), die de top-man van ABM-AMRO werd, dat privaatbanken geen ‘oneerlijke concurrentie van staatsbanken’ mogen ondervinden en dat daarom de staatsbanken SNS-Bank en ABN AMRO-Bank moeten worden verkocht. Ze werden duur ‘gered’ en gesaneerd, en nu worden ze met verlies verkocht! Het mag nog zo onzinnig zijn, het volk heeft niets te vertellen. De Askinasi-kringen zetten hun wil door. Hebben ze door manipulaties hun vertegenwoordigers op top-posities in politiek (minister-post) en staatsbanken (staatsbankenbaas) geplaatst, om dat te kunnen doen? Wat is dat voor een vreemde en onzinnige stelling, dat privaatbanken een monopolie moeten hebben, dat staatsbanken niet mogen zijn? Volgens IQ-Partij zijn staatsbanken onder verstandige leiding goed en privaatbanken heel vaak in slechte handen en daarom slecht.

 

In het verleden terugkijkend zien wij, dat de Askinasi-kringen de machtposities en de strategieën bezitten, om het volk hun wil op te dringen, op alle gebieden: 

 

op de banken-markt en de geld-markt,

maar ook op de energie-markt (olie-economie in plaats van technisch goed mogelijke cheap-clean-energy-economie)

[zie party2-5.jaaaa.net, die medogenloze beslissingen van EZ-Minister Kamp in zaken Aardbeving-Aardgas en Bodemwindmolens - Wolkenwindmolens, bedrieglijke beslissingen ten gunste van het slechtere.]

 

Oorlog– en vredepolitiek: oorlog in plaats van vrede:

[ 1. verleden:

Zie het joint venture van Roosevelt en Hitler, de Tweede wereldoorlog met 40 miljoen doden. Askinasi F.D.Roosevelt en zijn minister Morgenthau, Askinasi met Askinasi-naam, waren de bedenker van die oorlog. De Askinasi Hitler-Rothschild, een buitenechtelijke Rothschild, was hun Trojaans Paard en helper in Europa. 

Zie het F.D.Roosevelt-zitaat in party5.jaaaa.net . Deze uitspraak levert het bewijs, dat US-President Roosevelt van plan was, de US-oorlogsmachine in te zetten, om volkerenmord te plegen. Op een bijzonder arglistige manier! Arglist is ook anders een Askinasi-merk: ze misleiden tot op het laatste moment, om dan hard toe te slaan. Daarom: Personen in het machtssysteem: Spitsenpolitici, ambtenaren, rechters …. op teken van arglist observeren). 

[ 2. toekomst:

Insiders berichten: WW3 is in planning en voorbereiding.

Van multimiljardairs in de toppen van de Askinasi-Clan wordt WW3 voorbereid, als hongerdood-oorlog volgens het Morgenthau-recept. Gezien op het verleden (WW2) moeten wij deze insider-berichten serieus nemen.]

 

 

Gezondheidspolitiek: 50.000 doden in NL elk jaar en 3 miljard kosten door bewust foute kankerbestrijding, opgedrongen door de schoolmedicijn onder gecamoufleerd Askinasi-beheer. Terwijl het team van de kankerspecialist Dr. Simoncini, Italie, sinds jaren 98% van alle kanker-patiënten geneest, met eenvoudige middelen en kleine kosten, verergert de Askinasi-schoolmedicijn de kankerziekte door staal, straal en foute chemotherapie, zodat de patiënten uitzaaiingen van de infectie krijgen en ieder tweede sterft. De Askinasi-bazen weigeren kennis te nemen van Dr. Simoncini’s succesvolle infectie-therapie, want ze zijn verslaafd (erfelijke hersenziekte!) aan het zieke plezier, dood en verderf te zaaien. Deze schaadbezigheid produceert in hun zieke hersenen intense lust (de lust van de lustmoordenaar).

Voor hun eigen vermaak organiseert het Speler-Syndicaat met regelmaat geldinzameling-evenementen. Miljoenen worden ‘voor kanker– onderzoek’ ingezameld, terwijl ze aan het resultaat van Dr. Simoncini’s succesvol kanker-onderzoek doelbewust voorbij kijken.

 

Dat de Spelers zich zelf als Spelers begrijpen, weet Willem Middeldorp te berichten, die van geboorte een halve Askinasi is, maar de hersenziekte niet heeft geërfd: “Waarom doet de Willem dan niet mee bij ons spel?” hoorde hij ze vragen. Zie www.party1-1-2-4.jaaaa.net

 

Askinasis zijn de nazaten van de Hunnen. De Hunnen vielen als lustmoordenaren op, als ze onder hun koning ’Attila, de Hun’  het Burgunder-volk in Duitsland hebben afgeslacht, alle mannen, alle vrouwen, alle kinderen, om 440 nC  (staat in de geschiedenis boeken ). Na deze misdaad (volkerenmoord) werden ze verdreven. Maar ze kwamen onbemerkt terug, onder een foute naam. Ze noemden zich Joden, terwijl ze geen Joden waren, maar Kaukasus-Hunnen. Sinds ruim 600 jaar, sinds de grote volksverhuizing, zijn de Hunnen weer in Europa (en nu ook talrijk in Amerika). Arthur Köstler heeft dat ontdekt (zie zijn boek ’Der dritte Stamm’). Sindsdien stoten wij altijd vaker op gebeurtenissen, die men grof omschrijven kan als grootschalig extreem-bedrog, deels gepaard met moord en massamoord.  De oplettenden onder ons zien ‘Patronen van Bedrog. Niets is, wat het lijkt.’ [Boek W. Middeldorp].

Hunnen vergelijken zich zelf met wolven (zie Heinrich Heine). Ze jagen in roedels en in het donker van de nacht. In onzichtbare jachtgroepen kunnen ze veel eenlingen overmeesteren en vaak ook heel grote buit maken. Sinds ze in de machtsorganen van de staten zijn ingedrongen (als secret society), en sinds ze Multinationals hebben opgebouwd, worden hun misdrijven altijd grootschaliger. Ze zijn onverzadigbaar, omdat de erfelijke hersenziekte Extreem-Sadisme erachter zit.

 

De verkoop van ABM-Amro betekent vele miljarden verlies voor de bevolking en minder bescherming tegen toekomstige wandaden van  privaatbanken. Zie Goldman-Sachs en wereldcrisis! Zie de MKB-Killer-Acties van de Rabo-Bank!  Zie 110 Miljoen Goldmark steun voor Hitler voor WW2 door Askinasi-Privaatbanken. Medeschuldig aan WW2 en verdere oorlogen. De lijst van wandaden van privaatbankiers met de erfelijke hersenziekte Extreem-Sadisme is lang.

 

 

IQ-Partij eist,

1.. dat de verkoop van ABN-Amro wordt tegengehouden door het parlement (1. en 2. Kamer) en door organisaties met verantwoording

2.. dat de drijvende krachten achter deze onzinnige en schadelijke verkoop aan de DIM-corruptie-controle-computer moeten,

om door blik in hun geheugen antwoord te krijgen op de volgende vragen:

a). Welke van deze personen zijn drager van de erfelijke hersenziekte?

b). Welke van deze personen zijn met georganiseerde Askinasi-kringen verbonden, met de nazaten van de Hunnen in Europa?

b). Welke van deze personen streven via de verkoop daarna, de positie van de bevolking te verzwakken en het smerige machtssysteem van Askinasi-kringen te versterken?

 

Zonder grootbedrog van privaatbanken (Goldman-Sachs, …. ) zou de wereldeconomie goed gepresteerd hebben. Alle burgers, alle staten en overheden zouden rijker zijn, ook wat betreft NL. Maar nu zijn er gaten in de NL-staatsbegroting. Nu een staatsbank verkopen, om een gat een beetje te dichten, nu uit een staatsbank een privaatbank maken: wie kan zo een onzinplan begrijpen?

 

De acteurs aan de DIM-computer: Welke personen streven via de verkoop daarna, de positie van de bevolking te verzwakken en het smerige machtssysteem van Askinasi-kringen te versterken?

 

 

Einde  party2-4  —————— more

 

*) Waarom heeft de staat de bankrotte banken niet simpelweg laten omvallen en de lege hulzen dan voor 1 opgekocht? Waarom heeft hij in plaats daarvan uit belastinggeld 30 miljard voor ABM-Amro betaald, voor de ’redding’?  Het antwoord is heel simpel: 

De Askinasi-groep heeft in economie en staat de beste posten veroverd. Ze verdienen meer dan ze verbruiken. Verder verdienen ze door bedrogactiviteiten: door “nachtelijke” jachten in wolvenroedels. Wat doen ze met hun overschot-geld? Spekuleren, om nog meer geld te maken! Via bepaalde banken spekuleren! De banken spekuleerden  fout in luchtbellen, die sprangen, bijv. in talrijke airports in Spanje, op die geen enkel vliegtuig landt. Toen de blazen sprangen, dreigde voor de Askinasis verlies van hun speculatiegeld. Daarom zijn de banken met belastinggeld ‘gered’ . Daarna konden ze de Askinasis hun verloren spekulatiegeld uit belastinggeld terugbetalen. Schäuble in D , door Journalisten aan de tand gevoeld, heeft uitspraken gedaan, die daarmee op een lijn liggen.

De georganiseerde undercover Askinasi-groep heeft haar controle over het staatsapparaat benut, om haar speculatieverliezen uit belastinggeld terug te krijgen.

 

GB

 

 

DE

 

 

 

NL

Lees ook:

party1-1-2-3 : Ervaringen met Kamp. Kamp corrupt?

party1-1-2-4 : De criminele Kamp

party1-1-2-5:  Kamikaze-piloten

party1-1-2-6:  Is Kamp een Kamikaze-piloot?

party1-2          Kamerleden voor of tegen DIM

party2-4          Het smerige machtssysteem

party2-5          Wolkenwindmolens